Velika planina ponuja pestro izbiro aktivnosti, prilagojenih potrebam in željam zaključenih družb. Ne glede na letni čas, boste pri nas našli čudovita doživetja in zabavne aktivnosti, ki krepijo povezanost in ustvarjajo nepozabne spomine. Spodaj vam predstavljamo možnosti aktivnosti in teambuilding programov, ki so na voljo.

Vodeni ogledi in delavnice izdelave sira trniča

Spoznajte kulturno dediščino Velike planine skozi edinstveno delavnico izdelave sira trniča. Ta sir je simbol ljubezni in zvestobe, ki ga pastirji že stoletja izdelujejo na planini. Pod vodstvom izkušenih lokalnih mojstrov se boste naučili vseh korakov tradicionalne izdelave tega znamenitega sira. Obogatite svoje znanje in okusite lokalne dobrote, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Vaše doživetje lahko zaključite v gostilni Zeleni rob, kjer vam nudijo lokalne, planinske dobrote. V sklopu vodenega ogleda boste obiskali pastirsko naselje, Preskarjev muzej, se sprehodili do kapele Marije Snežne in izvedeli številne zanimivosti o Veliki planini.

Teambuilding programi

Velika planina je idealno okolje za teambuilding aktivnosti, ki spodbujajo timski duh in medsebojno zaupanje. V čudovitem naravnem okolju lahko vaša ekipa sodeluje v različnih izzivih, ki so zasnovani tako, da izboljšajo komunikacijo, kreativnost in sodelovanje. Programi so prilagodljivi glede na velikost in potrebe vaše skupine, vključujejo pa tako fizične kot tudi miselne izzive. Več o programih si lahko ogledate na povezavi.

Nordijska hoja

Za tiste, ki uživate v aktivnostih na prostem, je nordijska hoja odlična izbira. Pod vodstvom izkušenega inštruktorja boste raziskovali slikovite poti Velike planine. Nordijska hoja ni le prijetna aktivnost, ampak tudi odlična vadba, ki krepi celotno telo. Med hojo boste imeli priložnost uživati v osupljivih razgledih in svežem planinskem zraku. Več o nordijski hoji si lahko ogledate na povezavi.

Kolesarsko doživetje na Veliki planini

Obiščite Veliko planino z našimi novimi e-kolesi. Izposodite si jih lahko na spodnji postaji nihalke in se podajte na aktiven izlet po Veliki planini. Na voljo je 20 e-koles različnih velikosti. Z vodnikom si boste na planini ogledali tudi Preskarjev muzej in če boste primerno opremljeni in obuti – se boste spustili tudi v jamo Vetrnice.

Zimske aktivnosti

Pozimi Velika planina postane prava zimska pravljica, ki ponuja širok spekter aktivnosti za zaključene družbe:

                • Nočno sankanje: Pod zvezdnim nebom se podajte na razburljivo sankanje po osvetljenih progah. To je idealna priložnost za sprostitev in zabavo s sodelavci.

                • Krpljanje: S krpljami na nogah se podajte na raziskovanje zasneženih planjav. To je odlična aktivnost za tiste, ki želijo izkusiti naravo na edinstven način.

                •  Zimski vodeni pohodi: Skozi zimsko pokrajino in idilo pastirskih koč vas bo popeljal lokalni vodnik, ki vam bo pokazal skrite kotičke in delil zanimive zgodbe o planini.

Zakaj izbrati Veliko planino?

Velika planina je več kot le destinacija – je izkušnja, ki povezuje naravo, kulturo in družabnost. Naši programi so zasnovani tako, da zadovoljijo različne interese in pričakovanja, ter ustvarijo okolje, kjer se vsak član skupine počuti vključenega in cenjenega.

Ne glede na to, ali iščete sproščujoč oddih v naravi ali dinamičen teambuilding, Velika planina ponuja vse to in še več. Rezervirajte svojo izkušnjo že danes in omogočite svoji ekipi nepozabno doživetje.

Za rezervacije in informacije nam pišite na prodaja@velikaplanina.si

Vabljeni na Veliko planino!